Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΞΑΝΑ-ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014


ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΣΤΗΝ Κ.Α.Ε :
<<Ο κόσμος του Άρη ήταν η μεγάλη δύναμη της ομάδας από τη δική μου εποχή, όσο βέβαια και σε αυτές που ακολούθησαν. Πιστεύω στη δύναμή του, θεωρώ ότι είναι αυτός που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Από τη δική μου εποχή, όλοι μιλούσαν για την ομάδα, κυρίως όμως γι” αυτόν τον κόσμο που πήγαινε παντού και κυριαρχούσε στις ευρωπαϊκές πόλεις όπου παίζαμε. Με την απόλυτη στήριξη του κόσμου, να είστε σίγουροι ότι θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να αποκτήσει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο>>

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΡΑΦΕΙ ! ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

ΟΛΟΙ ΦΕΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ! ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΛΙΣΕ Ε ; ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ! ΠΕΡΣΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΑΔΙΚΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΘΥΡΑΤΙΜΗ
5-660€
1-4-7-10110€
2-3Β, 8-9Β120€
2-3Α, 8-9Α200€
2-3 GOLD500€
2-3 PLATINUM1200€
COURT SIDE SEATS1500€
Παιδική κερκίδα Θ.1 άνω διάζωμαΠακέτο ενήλικας- παιδί 100€
20€ επιπλέον χρέωση για το 2ο παιδί
(ισχύει για παιδιά έως 12 ετών)

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
  • Παιδικό εισιτήριο: Σε όλες τις θύρες του γηπέδου διατίθεται παιδικό εισιτήριο με έκπτωση 50% για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, εκτός από τις θύρες 5-6.
  • Άνεργοι: Οι άνεργοι μπορούν με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της Αστυνομικής τους ταυτότητας να αγοράζουν το εισιτήριο διαρκείας τους στην τιμή των 80€ στις θύρες 4 και 10.
  • Κάτοικοι εκτός Ν. Θες/νίκης: Για τους φιλάθλους που διαμένουν εκτός νομού Θεσσαλονίκης, το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 80€ στις θύρες 4 και 10 (απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή).
  • Οικογενειακή κερκίδα: Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα λειτουργεί οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 1 του Nick Galis Hall στην τιμή των 100€ για κάθε ενήλικα μαζί με ένα παιδί. Η τιμή διαμορφώνεται στα 120€ για κάθε ενήλικα μαζί με 2 παιδιά κ.ο.κ.
  • Ακαδημίες: Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών μπάσκετ., ισχύει έκπτωση 20% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6).        Για πρώτη φορά φέτος, ισχύει για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών των υπόλοιπων τμημάτων, έκπτωση 10% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6).
 * Οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων διαρκείας έχουν προτεραιότητα ανανέωσης της θέσης τους έως τις 18/07. Από τις 18/07 οι θέσεις θα απελευθερωθούν και θα διατίθενται ελεύθερα προς όλους τους φιλάθλους.
* Οι court side seats θα μεταφερθούν μπροστά από τη θύρα 2-3, δεδομένης της αλλαγής των πάγκων των ομάδων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  • Μετρητά
  • Πιστωτική κάρτα (από 2 έως 6 άτοκες δόσεις- εξαρτάται από την τιμή του εισιτηρίου διαρκείας)
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 17.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου